Danabyg A/S historie - et tømrerfirma med succes

Danabyg er et mindre tømrer firma som blev startet i år 1995 og har kørt med stor succes siden da.

Vi har aldrig været gået konkurs og har aldrig haft en kunde som ikke var tilfreds med vores tømrerarbejde.

Årets hus blev bygget hos Danabyg

Vi byggede og tegnede årets hus 2006 i rødovre som blev honoreret med 20.000 af borgmesteren.

Den slags ting forpligter og vi bestræber os altid på at gøre det bedste stykke arbejde; om det er et nyt tag eller en hel renovering det gælder.

Vi laver tilbygninger som laves efter eksisterende forhold og mål og har altid kunden med for at sikre man f´år hvadm an ønsker.

Vinduerne vi benytter er altid lavenergi-vinduer og er lavet med varmekant. Vi bruger kpk – outrup – rationel – outline og ideal combi.Andre mærker kan selvfølgelig også monteres.

- Vi laver tage i alle mærker decra – tegl – betontegl – eternit og stål.

Lad Danabyg have total entreprisen på dit tømrerarbejde

Total entrepriser kører med stor succe hos os da kunden kun snakker med Danabyg og vi så laver alt. Der er altså ikke en masse mennesker involveret, så risikoen for at noget går galt, er yderst minimal. Det skaber også yderligere tryghed for vores kunder.Danabyg samarbejde med de andre håndværkere på entreprisen.


Danabyg er klar til dit tømrerarbejde

Vi klarer alt tømrerarbejde lige fra tilbygninger, nyt tag og store ombygninger, til et nyt vindueshul som ikke er lavet. Vi er altid klar på et uforpliktende møde og tilbud, hvis du går og tænker på at få lavet noget om derhjemme eller har en tømreropgave du søger råd til.

Kontakt​ os endelig med dine spørgsmål.