Danabyg A/S historie - et tømrerfirma med succes

Dana-byg A/S historie - et tømrerfirma med succes

Dana-byg blev oprettet i 1995 af Dan Auchenberg og firmaet har kørt med stor succes siden da. I dag har vi 5 kørende biler og 10-12 topengagerede svende og lærlinge, som brænder for deres job. Vi sætter en ære i et godt samarbejde med kunderne og følger altid opgaven til dørs. ​

Jeg, Dan Auchenberg, startede i lære hos tømrerfirmaet P. Jul Hansen 1988 og blev udlært i 1991, med bronze som resultat. I en alder af 22 år 1995 startede jeg Dana-Byg op som et enkelt mands firma. Efter et par år blev den første yderligere person ansat; kort tid derefter også en lærling. 

I år 2000 var vi 2 svende og 2 lærlinge og Dana-Byg blev omdannet til APS. I starten af 0’erne flyttede firmaet til Rødovre, hvor vi selv tegnede og byggede nyt hus. I 2006 blev huset kåret til ”året hus” i Rødovre.

I 2010 blev firmaet omdannet til A/S. Dette skete fordi firmaet voksede, havde større opgaver og flere ansatte, hvilken kræver større soliditet. Siden voksede Dana-Byg A/S til et sted mellem 10-12 mand og 5 kørende biler.

Dana-Byg A/S har igennem hele sin eksistensperiode haft lærlinge ansat; i perioder også flere end et firma af den størrelse bør have jf. myndighedernes retningslinjer, hvorved Dana-Byg også på den del lever op til sit samfundsansvar.

I 2020 havde firmaet så 25 års jubilæum, hvilket desværre ikke kunne afholdes på behørig vis grundet Corona. Fejringen skal dog nok komme til at foregå; med indbydelse af gamle kunder og ansatte.

Få et uforpligtende tilbud på dit næste byggeprojekt.

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få et professionelt tømrerfirma ud og klare din byggeopgave

Dana-Byg A/S har erfaringen til at løfte din opgave, uanset omfanget. Kontakt os i dag og fortæl om dit næste projekt.

Har du brug for et ​uforpligtende tilbud?

Tag fat i DanaByg til den næste opgave der kræver en tømrer i Greve og omegn. Vi har ekspertisen, gennem mange års erfaring indenfor tømrer branchen. Læs mere om hvad vi kan tilbyde af tømrer & snedkeropgaver, totalentrepriser​, til- og ombygning, samt tagudskiftninger og forsikringsskader.

Kontaktoplysninger

​Telefon

40 45 80 59

​E-mail

dan@danabyg.dk

Sociale medier

Find os på Facebook